Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy dają do kruchego ciasta śmietanę, ja daję ocet i wtedy jest dopiero kruche... spróbujcie
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 483
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23665
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 112
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 483
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23665
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 112
Składniki
Odzielamy żółtka od białek, białka odstawiamy na bok, resztę składników zagniatamy szybko (najlepiej żeby wszystkie składniki miały temperaturę pokojową ). I to tyle reszta składników wedle uznania, można zrobić jabłecznik, sernik, jak kto uważa. Białka możemy zużyć, ubijając pianę jako dodatek na wierzch ciasta lub zrobić bezy.