Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, spróbujcie sami:)
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 59
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1004
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1135
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 59
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1004
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1135
Składniki
Ciasto: wymieszać wszystkie składniki, zagnieść ciasto, wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem tortownicę i podpiec przez ok. 15 min. w 180 stopniach.
Masa: masło roztopić, dodać cukier, cukier waniliowy i wiórki kokosowe. Dodać rozbełtane jajka i dokładnie wymieszać.
Na podpieczone ciasto ułożyć pokrojone brzoskwinie, na to masę kokosową i piec ok. 20 min. w 180-200 stopniach aż masa się zarumieni