Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogą być podane do pieczonych mięs, różnych surówek lub jako przekąska.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1750
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1750
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić, zmielić /mogą być z obiadu z poprzedniego dnia/ ,dodać drobno posiekaną , zeszkloną na maśle cebulkę,zmiażdżony czosnek , orzechy, pieprz,sól, zmieloną kolendrę, jajko i dokładnie wymieszać.Z masy formować niewielkie kulki, obtoczyć w bułce tartej i wrzucać na głęboki, rozgrzany olej.Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. SMACZNEGO!