Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser bez pieczenia. Nie za słodki, po prostu pyszny!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 102
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 102
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
Płatki owsiane mielimy. Bakalie kroimy na mniejsze kawałki. Margarynę, mleko, cukier i kakao zagotowujemy. Dodajemy aromat. Wsypujemy bakalie i dokładnie mieszamy. Dodajemy zmielone płatki owsiane i bardzo dokładnie łączymy wszystko. Masę odstawiamy do wystygnięcia. Płatki kukurydziane rozdrabniamy. Gdy masa będzie całkiem wystudzona formujemy kulki i obtaczamy w płatkach kukurydzianych. Wstawiamy do lodówki. Smaczne !