Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Pokrojony w kostkę filet podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Wymieszać z sosem sojowym, czosnkiem przeciśniętym przez praskę i przyprawami. Dodać mieszankę chińską, sok z cytryny, mąkę ziemniaczaną i dusić ok 20-30 minut. Ryż ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem masła. Ryż położyć na talerzu i dodać chińszczyznę. Smacznego