Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1789
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1789
Składniki
Wszystkie przyprawy suche utłuc w moździerzu. Cebulę pokroić w drobną kostkę, podsmażyć z przyprawami, dodać pomidory i gotować aż całkiem zmiękną, Do pomidorów dodać pokrojone w kostkę piersi z kurczaka, ketchup, przecier pomidorowy, jogurt i cukier, gotować wszystko razem jeszcze 15 min. Ewentualnie jeszcze dosolić. Bardzo dobrze smakuje z ryżem z warzywami.