Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chce się zjeść kurczaka inaczej... eksperyment -> efekty pozytywne
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1715
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 32
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1587
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1715
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 32
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1587
Składniki
Kurczaka umyć, włożyć do miski i zalać sosem worcester. Całość posypać słodką papryką, cząbrem i majerankiem i wymieszać. Odstawić do lodówki na pół godziny.
Na rozgrzaną patelnię (bez oliwy) przełożyć kurczaka i polać go powstałym sosem. Miedzy kurczaka powkładać kilka gałązek rozmarynu. Kurczaka smażyć na małym ogniu do miękkości. Podawać z ziemniakami, ryżem.