Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotuje jak chcę nakarmić większą ilość osób, a bardzo się nie narobić :)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Filety kroimy na paseczki, przekładamy do miski i posypujemy przyprawami. Dodajemy odrobinę oleju i mieszamy. Zostawiamy na około 15 minut, żeby się przegryzło. Na patelnię wlewamy resztę oleju. Na gorący olej wrzucamy kurczaka i zmniejszamy ogień - mieszamy od czasu do czasu, aż kurczak dojdzie, tj będzie miał biało beżowy kolor. W między czasie miksujemy pomidory z puszki. Dodajemy do nich kukurydzę, fasolę i sos w proszku. Jak kurczak będzie już gotowy dodajemy sos i gotujemy aż zgęstnieje. Podajemy z ryżem. Smacznego