Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre smaki na drugie danie.
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1597
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 595
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 110
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1597
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 595
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 110
Składniki
Wykonanie: Filety z kurczaka opłukać, i ubić tłuczkiem z startymi przyprawami wymieszanymi z solą. Następnie mięso z kurczaka zawinąć i nałożyć po jednym plasterku boczku ,po czym spiąć patyczkami. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano . Po czym przełożyć do rondelka , podlać odrobiną wody i udusić przez 15 minut na wolnym ogniu. Takie roladki najlepiej smakują z frytkami i dobrą surówką warzywną.