Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Makaron lekko obgotowuję w osolonym wrzątku.
Kurczaka kroję w paski, posypuję solą, pieprzem i przyprawą do drobiu. Wkładam na rozgrzany olej i podsmażam.
Gdy kurczak się zrumieni, dodaję warzywa i duszę.
Na koniec dodaję makaron i sos sojowy do smaku. Wszystko mieszam i jeszcze chwilę dusze.