Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie najlepiej smakuje z młodą zieloną fasolką.U mnie była żółta fasolka z zalewy, ale obiadek mimo to smakował nam. Polecam
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1593
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 81
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 402
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1593
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 81
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 402
Składniki
Filety zalać rosołem lub bulionem i gotować 10 minut. Przestudzić i pokroić w paski.
W rondlu rozgrzać olej i smażyć podgotowaną świeżą fasolkę ok.5 minut Jeśli fasolka jest ze słoika nie gotować, tylko od razu podsmażyć. Następnie dodać pieczarki pokrojone w plasterki i jeszcze chwilę smażyć. Następnie dodać masło , mięso z kurczaka, sos sojowy, pieprz i sól.. Wymieszać, przykryć i dusić na małym ogniu. Po chwili dodać orzechy i dusić jeszcze ok.5 minut.
Mąkę wymieszać z zimną wodą, wlać do potrawy i mieszać , aż zgęstnieje.Podawać z makaronem. SMACZNEGO!