Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy to nie idealna nazwa dla nalewki z owocu,który od zarania dziejów stanowił dla ludzi pokusę?
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5935
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5935
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
Rajskie jabłka umyj,pokrój w ćwiartki,zasyp cukrem i przyprawami. Zalej spirytusem i odstaw na 2-3 tygodni w ciemne,ciepłe miejsce. Po tym czasie zlej nalewkę,odstaw na 2-3 dni,przefiltruj i rozlej do butelek. Przechowywać w chłodnym,ciemnym miejscu 4-6 miesięcy.