Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos paprykowy,który nadaje się do różnego rodzaju wędlin. Nie wymaga pasteryzacji i można go bardzo długo przechowywać.
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1277
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1277
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Składniki
Paprykę i czosnek zmielić ( odcisnąć nadmiar płynu). Przełożyć do garnka, dodać liście laurowe i gotować 10 min. ( mieszać ).
Przestudzić, wyjąć liście laurowe, zmiksować blenderem, dodać pozostałe składniki i gotować 10 min. (mieszać ).
Gorący sos wlać do słoików, zakręcić, obrócić do góry dnem, pozostawić do wystygnięcia. Życzę smacznego :)