Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu ciasto sezonowe z czereśniami lub wisienkami,nawet dla początkujących ,zawsze się udaje:)
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Składniki
Owoce dokładnie umyć,osuszyć,wypestkować.
Masło utrzeć na puch.Następnie energicznie mieszając lub miksując,na przemian dodawać jaja,cukier,mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz cukier waniliowy.
Gładkie ciasto wylać na blachę o wymiarach 40x24x4 cm.Na cieście rozłożyć osączone owoce.Wstawić ciasto do piekarnika nagrzanego do 180 stp.C.Po chwili obniżyć temperaturę do 160stp.C i piec około 60 minut.Gotowe ciasto można posypać cukrem pudrem.