Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 157
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 250
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 157
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 250
Składniki
Na oliwie podsmażamy pokrojoną w plastry kiełbaskę do tego dodajemy cebulkę pokrojoną wedle uznania(może być tylko biała,ja dałam biała i czerwoną aby było bardziej kolorowo) następnie obraną cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, kroimy w kostkę paprykę,wrzucamy pokrojone pomidory i czosnek posiekany na koniec.
Gdy warzywa bedą miękkie a zwłaszcza cukinia, ktora potrzebuje troszkę więcej czasu dodajemy przecier pomidorowy i doprawiamy wszystko do smaku solą,pieprzem i ziołami.