Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące, pożywne danie z wykorzystaniem świeżych lub mrożonych podrzybków.
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 377
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 133
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 118
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 665
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 377
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 133
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 118
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 665
Składniki
Grzybki podgotować 15 minut.
Następnie dusić je z połową oleju.
Cebulę pokroić w plastry i dusić osobno z resztą oleju, a gdy się zeszkli, to dodać ją do grzybów.
Dodać resztę składników i dusić razem ok. 10 min - doskonałe na ciepło, jak i na zimno.