Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 99
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 37
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 117
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 133
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 99
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 37
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 117
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 133
Składniki
Kiełbaskę kroimy w pół plasterki, cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy na odrobinie oleju. Przekładamy do garnka dodajemy pokrojone pieczarki w plastry i paprykę w paski, podlewamy pół szklanki wody. Gdy składniki będą w miarę miękkie dodajemy marchewką z groszek i kukurydzą wraz z zalewą. Doprawiamy i dodajemy koncentrat. W małym rondelku wlewam 4 łyżki wody i dodaje pokruszony serek, gotujemy aż się dokładnie rozpuści. Następnie rozpuszczony serek przelewamy do lecza mieszamy i ponownie gotujemy aż składniki się dobrze połączą. Smacznego:)