Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
z maki,drozdzy,wody,oliwy,soli zagniesc ciasto tak samo jak na pizze,odstawic do wyrosniecja.
mieso podsmazyc razem z cebula,dokladajac po kolei seler,kukurydze,fasole,pomidory,dosmaczyc i poddusic pare min
ciasto ponownie zagniesc i rozwalkowac,pokroic w prostokonty formowac lodzie zlepiajac mocno konce,nakladac farsz posypujac startym zoltym serem,zapiekac w piekarniku nagzanym do 180c okolo pol godz