Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i bez konserwantów lody na fajny deserek.
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 160
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 286
Polecam.
Odsłon: 782
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2514
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 160
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 286
Polecam.
Odsłon: 782
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2514
Składniki
Wykonanie: Śliwki namoczyć w niewielkiej ilości wody i w tej samej wodzie gotować przez 15 minut. Następnie śliwki zmiksować, ostudzić, dodać twarożek, cukry waniliowe i śmietanę. Całość ponownie zmiksować na gęsty krem. Rozlać do ozdobnych pucharków. Gotowy krem wstawić do zamrażalnika i podawać na drugi dzień.