Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
Łososia przyprawić solą, pieprzem. Obtoczyć w mace i usmażyć.
Sos: - podmaśyż kurki - najlepiej na maśle - cebulę pokroić w kostę i podsmażyć na złoty kolor. Dodać śmietanę i gotować kilka minut - aż smietanka trochę zgęstnieje. Dodać kurki i posiekaną piertuszkę oraz szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem.