Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki łosoś po prostu rozpływa się w ustach
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 29
Polecam.
Odsłon: 82
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 29
Polecam.
Odsłon: 82
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 48
Składniki
łososia solimy, pieprzymy i posypujemy ziołami prowansalskimi
na górę rozsmarowujemy dwie łyżki masła - nie ma co oszczędzać :)
filet układamy na podwójnie złożonej folii aluminiowej i zawijamy szczelnie
pieczemy w piekarniku rozgrzanym do ok 180'' C przez 30 minut
po otwarciu od góry folii układamy łososia np na blachę do pieczenia i wsadzamy z powrotem do piekarnika na ok 3-5 minut
świetnie smakuje skropiony cytryną podany z np ryżem
SMACZNEGO