Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bardzo szybkie do zrobienia, dosłownie dla niespodziewanych gości.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 833
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 833
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 168
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
- Wyciąć radełkiem małe prostokąty z ciasta francuskiego. - Każdy prostokąt posmarować roztrzepanym jajkiem. - Na każdy posmarowany prostokąt położyć cząstki obranych mandarynek, rodzynki królewskie oraz kropelki czekolady. - Wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez 15 minut aż do zrumienienia. Smacznego !