Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienne połączenie makaronu z Genui z chlebem. Pozytywne zaskoczenie.
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 103
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 511
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 42
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24708
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 103
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 511
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 42
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24708
Składniki
Makaron ugotowałem według przepisu na opakowaniu. Odcedziłem. Ze świeżego chleba wybra łem miąższ, który pokruszyłem (półtora szklanki ). Na dużej patelni rozgrzałem oliwę, podsmażyłem przez minutę posiekany czosnek oraz anchois. Dorzuciłem chleb, smażyłem 0k. 7 minut, aż chleb zrumienił. Wrzuciłem makaron, wymieszałem. Wyłożyłem na talerze, posypałem natką.