Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspomnienie dzieciństwa, proste ale smaczne danie. Szczególnie jak dodamy wiejski ser.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11814
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 201
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11814
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 201
Składniki
Makaron ugotowałem zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedziłem. Boczek pokroiłem w dużą kostkę, lekko obsmażyłem na oleju. Następnie dodałem pokrojoną w kostkę cebulę, zeszkliłem i dodałem makaron, lekko obsmażając go. Do całości dodałem rozdrobniony ser oraz posiekany szczypiorek, dokładnie składniki połączyłem. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem.