Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 409
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23642
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 409
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23642
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju zeszklić cebulę. W garnku ugotować makaron. Po odcedzeniu makaronu wrzucić go do garnka, postawić na ogniu wrzucić całą kostkę fety. Obrane ze skórki pomidory drobno pokroić i wrzucić do makaronu. Tak długo podgrzewać aż do rozpuszczenia fety. Na sam koniec dodać zeszkloną cebulę z tłuszcze. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego.