Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie ze słoika? W sumie tak. Od przyjaciela Włoch dostałem paczkę makaronu linguine z Ligurii i słoik pesto z bazylii i orzeszków. W sam raz na obiad.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 90
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 33
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 99
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 123
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 90
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 33
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 99
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 123
Składniki
Makaron ugotuj al dente, wg przepisu na opakowaniu. Do rondelka przełóż pesto i dodaj 2 - 3 łyżki wody. Zagrzej i dokładnie rozmieszaj. Ugotowany makaron rozłóż na talerze, polej sosem pesto, posyp świeżo startym parmezanem, dołóż plastry pomidora, listek bazylii i podawaj.