Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie szpinaku i sera fety.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 792
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 64
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 83
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 792
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 64
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 83
Składniki
Makaron (u mnie tagiatelle) gotujemy al dente. Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie, podajemy szpinak, dusimy aż do odparowania wody. Doprawiamy czosnkiem, gałką, solą i pieprzem. Serek rozgniatamy i mieszamy ze śmietanką, dodajemy do szpinaku. Zagotowujemy. Gorący szpinak mieszamy z makaronem, startym żółtym serem i pokrojoną w kosteczkę fetą. Smacznego :)