Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 17
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 1002
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 1398
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 17
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 1002
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 1398
Składniki
Czereśnie myjemy,osączamy i układamy w słoikach. Do każdego wsypujemy szczyptę imbiru i wkładamy po jednym goździku. Przygotowujemy zalewę : wodę zgotowujemy z cukrem i szczyptą soli. Wlewamy ocet,mieszamy. Gorąco zalewą napełniamy słoiki z czereśniami i pasteryzujemy 20 minut.