Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska raczej dla amatorów ostrej kuchni :)
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 9
Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam.
Odsłon: 276
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 54
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 321
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 9
Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam.
Odsłon: 276
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 54
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 321
Składniki
Papryczki myjemy, usuwamy z nich gniazda nasienne, każdą nadziewamy farszem serowym (twaróg, śmietana,sól,zioła prowansalskie, bazylia, natka pietruszki, pieprz ziołowy). Nadziane papryczki wkładamy do pojemniczka i zalewamy oliwą pomieszaną z ziołami prowansalskimi, bazylią i pieprzem ziołowym. Układamy marynowane płaty na talerzyku, polewamy sosem z ostrych papryczek, posypujemy szczypiorkiem i podajemy z faszerowanymi papryczkami oraz z chlebkiem razowym. Smacznego :)