Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1164
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1164
Składniki
Dynię pokroić drobno i smażyć, gdy będzie miękka ubić tłuczkiem.
Osobno usmażyć jabłka, potem połączyć z dynią, następnie dodać cukier i smażyć na złoty kolor. Gorącą wkładać do słoików, można zapasteryzować