Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre ciasto i bardzo szybko sie je piecze. no i jest tez bardzo tanie:)
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 397
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23639
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 397
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23639
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Składniki
cale jajka ubic z cukrem. nastepnie dodawac po troszku: make, margaryne (wczesniej rozpuszczona i ostudzona) i proszek do pieczenia.
wlac polowe ciasta do brytfanny i ulozyc na nim jablka. jablka trzeba obrac, pokroic na osemki i powycinac gniazda. po zrobieniu powyzszego zalewamy ciasto (ktore juz jest z jablkami w brytfannie) druga czescia ciasta.
piec ok 45 min w temp 180 stopni. mozna po wyjeciu posypac cukrem pudrem.
smacznego:)