Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowe śniadanie, póki są świeże maliny. Pychota!
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 68
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 296
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 68
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 296
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Składniki
Do 200 ml mleka wsypałam 5 łyżeczek otrąb owsianych. Gotowałam ok. 3 minuty. Po tym czasie przykryłam i odstawiłam, aby owsianka ostygła. Po ok. 10 minutach dodałam łyżeczkę miodu, wymieszałam. Na wierzchu ułożyłam maliny i posypałam płatkami migdałów.