Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna niż zwykle
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 307
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 119
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 814
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 952
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 307
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 119
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 814
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 952
Składniki
Przygotowujemy rybę (u mnie mrożona)Przyprawiamy według uznania Wybijamy jajko i zamaczamy w niej dokładnie pangę Na osobnym talerzu mąkę(pół szklanki) mieszamy z migdałami(około 100 g) Następnie rybę namaczamy w migdałach i mące i staramy się jak najwięcej przykleić migdałów ,tu jest trochę zabawy ale warto Na nagrzaną patelnie wylewamy olej i delikatnie przekładamy otulona migdałami rybę Smażymy obustronnie
Na patelni rozgrzewamy odrobinę masełka i wsypujemy resztę migdałów Podpiekamy je lekko i dokładamy łyżkę miodu:)
Gotujemy ryż według przepisu i łączymy go z migdałową papką:) PS: jest to dość słodka wersja obiadu ale pachnie niesamowicie i smakuje dobrze smaczności