Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mamy oczywiście wielki wybór czekoladek w sklepie, ale zrobienie ich samemu to super zabawa, można popuścić wodze fantazji jeśli chodzi o wymyślanie nadzienia, ja zrobiłam tym razem z masła orzechowego i gorzkiej czekolady, te oryginalne były dla nas za słodkie
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11939
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11939
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 210
Składniki
1.czekoladę połamać na kawałki, ustawić z miską nad gotującą się wodą, powoli rozpuścić, 2. foremki do pralinek posmarować dokładnie czekoladą za pomocą małej łopatki lub pędzelka, grubość warstwy czekolady zależy od naszego uznania, zostawić ok 1/3 roztopionej czekolady na ostanią warstwę, 3. odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia, 4. gdy czekolada będzie już twarda nałożyć nadzienie a następnie zakryć warstwą czekolady, dobrze ostudzić, smacznego