Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mozzarella trochę inaczej ,otulona sosem na ciepło z 3 warzyw,podlana oliwą z oliwek- pikantna i aromatyczna rozgrzewająca przekąska ;-)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
bakłażana,jarmuż i papryczkę kroimy na bardzo małe kawałki ( wręcz wyglądające na posiekane ) na patelni rozgrzewamy na średnim ogniu oliwę,wrzucamy warzywa,dodajemy łyżkę soku z cytryny,sól i pieprz- mieszamy i podsmażamy dość krótko 4,5 min mozzarellę kroimy na plastry,polewamy zawartością patelni podlewamy oliwą z oliwek Smacznego :-)