Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon młodej kapustki w pełni,więc kolejny pomysł na urozmaicenie jej smaku...
Kiszone ogórki w beczce, najlepsze są małe, zdrowe ogóreczki. Część ukiszonyc...
Odsłon: 6
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 163
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1252
Kiszone ogórki w beczce, najlepsze są małe, zdrowe ogóreczki. Część ukiszonyc...
Odsłon: 6
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 163
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1252
Składniki
Kapustę poszatkować.Koperek,szczypior i cebulę posiekać.Wrzucić do garnka,podlać wodą,posolić i gotować ok 30 min.Boczek pokroić w kostkę,podsmażyć na patelni i przełożyć do kapusty.Na patelni roztopić smalec i zrobić zasmażkę podlewając wodą z kapusty.Przelać zasmażkę do garnka z kapustą.Na koniec doprawić solą,pieprzem,cukrem i sokiem z cytryny.
SMACZNEGO