Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, jędrny i zdrowy,k dodatek do dań i nie tylko.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 159
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 17
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 159
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 17
Składniki
Młody groszek myjemy, odcinamy końce i jeżeli trzeba to kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni roztapiamy masło wrzucamy na to groszek, posypujemy czosnkiem wegetą, podlewamy odrobiną wody i chwilę dusimy, dosłownie 2-3 minuty, chodzi o to by zachować jędrność groszku, przed padaniem posypujemy tartym parmezanem