Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe muffiny ze śliwkami.Ciasto jest pyszne,mięciutkie,jak drożdżówki:)Najlepsze ciasto na muffinki jakie jadłam.Przepis znalazłam na blogu:moje wypieki.blox.pl
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 483
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23665
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 112
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 483
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23665
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 112
Składniki
Tradycyjnie-w jednym naczyniu wymieszać składniki suche,w drugim mokre,połączyć razem,dodając na koniec śliwki.
Ciasto nałożyć do formy na muffinki,każdą muffinkę posypać cukrem ,piec ok.25 minut w temperaturze 190 stop.C.Poczekać chwilę zanim przestygną,potem wyciągnąć z formy.Studzić na kratce.