Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To deser, który lubią dzieci i dorośli. Muffinki można przygotować z dowolnymi owocami lub czekoladą.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Do miski wbij jajka, wlej mleko i wsyp cukier.
Dodaj roztopione masło i dokładnie wymieszaj.
Dodaj przesianą mąkę razem z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszaj ciasto.
Dodaj jabłko i lekko wymieszaj. Powinny pozostać grudki!
Foremki napełnij ciastem i wstaw do piekarnika. Piecz przez 30 - 35min w 180 C. Gdy muffinki ostygną, możesz posypać je cukrem pudrem. Smacznego!