Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smakowite babeczki,,,,,,,,,,,,,,,
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Do miski wsypujemy sypkie art. jak : mąka, cukier, proszek do piecz.soda,cukier waniliowy, a potem dodajemy art. mokre,tj.olej, mleko i żółtka, mieszamy krótko.Białka lekko ubijamy i dodajemy do masy, wszystko mieszamy łyżką, nie za długo.Tylko wymieszac.
Rozgrzewamy kuchenkę do 180-200 "C.Wkładamy łyżką ciasto do 2/3 foremki i wciskamy kawałki czekolady albo owoce np. banan.Pieczemy ok.25 min.Posypujemy cukrem pudrem.Smacznego.