Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,dietetyczne i bardzo smaczne:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 406
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 406
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Składniki
Ryż ugotować najlepiej dzień wcześniej. Fenkuł pokroić w kostkę,marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki,dać na patelnię,dodać masło, podsmażyć 7 min. Dodać wystudzone do ryżu.Wymieszać i doprawić do smaku. Do muffinkowej formy dać na spód plaster szynki,z drugiej strony 1/4 podłużnego plastra sera żółtego i nałożyć ryżowy farsz. Włożyć do nagrzanego piekarnika góra-dół do 190st. Piec do złotego koloru.
Smacznego życzę!