Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
elegancka przystawka na romantyczny wieczor...
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1411
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 22
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1411
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 22
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Składniki
Mule myjemy i dodajemy do wrzacego wina .gotujac przez okolo 5minut.przecedzamy przez sito.Maslo-siekamy natke,szalotke oraz czosnek.dodajemy maslo.doprawiamy sola.mieszamy wszystko do jednolitej masy.nakladamy nadzienie do muli ,posypujemy bulka tarta.pieczemy w 240C przez 8-10 minut.podajemy z pieczona bagietka .smacznego;-)