Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
Czekoladę, masło, sok - rozpuścić w kąpieli wodnej. Zostawić do przestudzenia. Białka ubić na sztywno.Pod koniec ubijania dodawać powoli cukier. Do schłodzonej masy czekoladowej, wbijać stopniowo żółtka i miksować. Dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać. Śmietankę 36% ubić na sztywno. Wymieszać z powstałą masą. Wstawić do lodówki i schłodzić. Najlepiej smakuje z kwaskowatymi owocami. Polecam.