Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybowy rozpoczęty, więc czas na smaczne dania.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4431
Szybka i smaczna
Odsłon: 219
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 144
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 308
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 469
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4431
Szybka i smaczna
Odsłon: 219
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 144
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 308
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 469
Składniki
Wykonanie: Wcześniej namoczone grzyby ugotować i odcedzić na sicie. Następnie przysmażyć z cebulką i przyprawami. W między czasie dokładnie rozbić filet i przyprawić go z obu stron. Farsz grzybowy nałożyć na jeden płat filetu, przełożyć drugim, spiąć wykałaczkami i posypać mąką. Smażyć na rumiano. Pod koniec smażenia podlać wodą i dusić kolejne 15 minut. Podawać z dowolną surówką.