Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pałeczki z kurczaka, faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Z pałek usunąć kości.
Mięso mielone doprawić do smaku przyprawami.
Cebulkę pokroić w drobną kostkę i dołączyć do mięsa.
Pieczarki zasmażyć na patelni z odrobiną wegety i również dodać do mięsa. Następnie dodać pokrojoną drobno natkę pietruszki.
Tak przygotowanym "farszem" nadziać "puste" już w środku pałeczki.
Pałki posypać przyprawą do kurczaka po staropolsku, lub złocistą (kto co preferuje).
Pałki ułożyć na blasze, i piec w piekarniku 180 "C
Tak przygotowane pałeczki ja podaję z ziemniaczkami i surówką z pora i marchwi.
Życzę smacznego;-)