Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 80
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2812
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 80
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2812
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać i odstawić na 20 min . Po upływie 20 min smażyć na patelni (ja daję na patelnię olej i wycieram go ręcznikiem papierowym i co pewien czas przecieram tym ręcznikiem - naleśniki wtedy nie pływają w oleju; jeżeli chcemy mieć cieńsze naleśniki to trochę rozcieńczamy ciasto).