Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można jeść z ketchupem.
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 638
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7350
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 207
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 638
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7350
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 207
Składniki
usmażyć naleśniki. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. do tego wrzucamy umyte i starte na tarce (grube oczka) pieczarki. gdy pieczarki zmiękną dodajemy mąkę. zdejmujemy z ognia i wrzucamy ser również starty tak jak pieczarki. Farsz nakładamy na naleśniki i zawijamy w kopertę, układamy na blaszce i pieczemy ok 15 - 20 minut w piekarniku.Smacznego!!!!!!!!!!!