Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzający napój z błonnikiem
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 160
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 290
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1066
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 26
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1516
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 160
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 290
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1066
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 26
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1516
Składniki
Chłodną, przegotowaną wodę mieszamy z miodem i sokiem z cytryny, następnie zalewamy nią błonnik. Odstawiamy na 5 minut i wypijamy. Błonnik pijemy trzy godziny przed posiłkiem lub zaraz po spożyciu posiłku. Ostudzoną, przegotowaną wodę wymieszać z miodem i sokiem z cytryny. Zalać błonnik i odstawić na 5 minut, po czym wypić. Błonnik spożywać 3 godziny przed posiłkiem, lub tuż po posiłku.