Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pietruszkę używam bardzo często w kuchni. Dodaje aromatu potrawom, nie wspomnę już o jej wartościach odżywczych. Co roku mrożę posiekaną natkę, w tym postanowiłam również przyrządzić ją w wekach. Wyszło ciekawie. Pietruszkę możemy zastąpić również selerem.
Szybkie i niezwykle proste w przygotowaniu ciasto z dodatkiem truskawek. Wart...
Odsłon: 167
Wynajęcie Michelle Morana ( ten z kulinarnych programów i reklam w telewizji...
Odsłon: 26
Szybkie i niezwykle proste w przygotowaniu ciasto z dodatkiem truskawek. Wart...
Odsłon: 167
Wynajęcie Michelle Morana ( ten z kulinarnych programów i reklam w telewizji...
Odsłon: 26
Składniki
Wykonanie: Natkę dokładnie opłukać, osuszyć i posiekać. Ułożyć w wyparzonych małych słoiczkach i delikatnie ubić. Zalać przegotowaną wodą z solą i kwaskiem. Dokładnie zakręcić i odstawić w chłodne miejsce.