Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nioki mozna kupic w dobrym markecie,jak male kopytka wygládaja,podgrzybki ok 3-4 duze sztuki,ser w plastry np.hohland albo inny w plasterki.smietana slotka np.rama sul,pieprz.jak kto lubi ostro chili ´mozna dodac.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 77
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 77
Składniki
nioki gotowac na malym ogniu dostaniesz je w dobrym markecie,tak dlugo gotowac jak podejta do gury.wyciagnac na duszlak.na masle dusic grzyby posolic,pieprzyc i dusic dodac smietane slotka np.rame imieszac,dodac nioki czyli nasze polskie podobne kopytka ale male musza byc .i mieszac .sul pieprz i na koniec 4 plastry sera hohland w plasterkach.mieszac jak zgestnieje wylaczyc z gazu.i smacznie apetycznie podawac